Вълнуващо коледно тържество стопли сърцата на малки и големи, които са част от Фондация „Владиславово“

В истинска коледна приказка се превърна празненството, което в петъчния ден (15 декември) завладя залите на Комплекса за социални услуги във Владиславово – един от центровете, в които Фондация „Владиславово“ осъществява дейността си.

Деца, които са обхванати в програмите за подпомагане от КСУ-Владиславово и КСУ-Център за социална рехабилитация и интеграция, с много вложени усилия бяха подготвили двучасов спектакъл.

Стихчетата и песните им бяха поздрав към гостите на тържеството. С това малчуганите показаха какви успехи постигат в работата им със специалистите на Фондацията.

 

Присъстващите се потопиха в магията на българския фолклор с изпълненията на българската народна певица Ивайла Димитрова. Благодарност и поклон пред огромният й талант.

В концерта прозвуча и вълшебният звук на джура гайда с изпълнението на „Хубава си моя горо“ от Ралица Петрова-социален работник/педагог от КСУ- ЦСРИ.

А в най-очаквания от децата момент ни посети Дядо Коледа, който зарадва малчуганите с много подаръци и изненади.  В навечерието на светлите коледни празници всички – и малки, и големи – си пожелахме да има мир и топлина в душите ни, любов и благоденствие във всеки дом.