Радост в детските очи на коледно тържество, организирано то Фондация „Владиславово“ в Аспарухово

Дядо Коледа раздаде с голямо удоволствие подаръци на коледното тържество за децата, които ползват услугите на Комплекса за социални услуги в Аспарухово – един от центровете на Фондация „Владиславово“.

Тържеството се проведе в залата на читалище „Просвета“ в кв. Аспарухово. Специални гости на концерта бяха Светла Енчева – главен експерт „Социално подпомагане“ в Регионална дирекция „Социално подпомагане“-Варна, Момчил Дражев – СУ „Любен Каравелов“, експерти от Отдел „Закрила на детето“. По случая поздравителни адреси бяха получени от Христина Димитрова – директор на Дирекция „Социално подпомагане“, Димитричка Кънчева – директор на РДСП, Диана Великова – началник ОЗД, както и други колеги и партньори на Фондация „Владиславово“.

Не е лесно с думи да се предаде атмосферата на очакване, която беше обхванала малчуганите, очакващи срещата с добрия старец.

Веднага след неговото пристигане децата му показаха, какви нови неща са научили в заниманията си със специалистите от екипите на КСУ-Аспарухово.

На сцената излязоха Моника, Станимир, Митко, Рафаел, Сашко, Руми. С много вълнение те рецитираха подготвените специално за случая стихове и песни.

Малката балерина София Георчева впечатли не само дядо Коледа и Снежанка, но и всички гости.

Ивайла Димитрова зарадва гостите с прекрасни изпълнения на народни песни.

Коледният концерт показа колко много са научили децата и с какво желание влагат труд и усилия в подготовката си.

Техните успехи и радостта в очите им от получените аплодисменти са наградата и удовлетворението за труда, положен от екипа на Фондация „Владиславово“.

Емоционалният край на концерта беше под звуците на народната песен „Рипни, Калино“, изпълнена от Виктория Георгиева и Рая Славова, под звуците на която се изви кръшно българско хоро.